Bloggen

Bakverk är inte bara till för att ätas

Alla tycker om att äta bakverk, eller hur? Åtminstone de flesta! Värt att veta om är att bakelser bakas inte endast bakas för att du ska kunna njuta av deras goda smak. Utan de bakas faktiskt även många gånger bara för att man som förbipasserande ska få känna den fantastiskt goda doften av nybakat, för att man ska få den kreativa känslan av att skapa någonting, samt för att låta ögonen vila på något vackert. Det sistnämnda är något som i väldigt många fall stämmer in. För man bakar ju inte bara för att det ska smaka gott, utan även för att det ska se fint ut.

Föreviga dina bakelser
Det kan vara svårt att beskåda ett vackert bakverk under en längre tid. För det är ju klart att du ska få äta upp det oavsett hur vackert det är. Om du däremot inte vill att synen av ditt vackra bakverk ska försvinna för alltid kan du föreviga det. Antingen tar du en bild på det och sparar det på ett säkert ställe, eller så gör du bilden till en abstrakt konst poster.

Då kan du hänga upp dina finaste bakelser var du än vill, för att där och då bli påmind om hur fina de var. Dessutom kommer du troligen bli mer sugen på att baka när du ser en bild på en vacker bakelse, och kanske även bli sugen på att äta dem. Det är bland annat därför vi har satt upp olika posters med bakverk runt om i vårt café. Bagarna och konditorerna blir motiverade till att baka, och kunderna blir sugna på bakverk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *