Bloggen

Fika till konferensen

Under en konferens är fika ett sätt att se till att deltagarna har energi och är taggade på att delta i samtalet. Ett utbud av teer är också ett bra sätt att skapa variation, medan varm choklad eller andra vinterdrycker kan vara mer frestande under de kallare månaderna. Snacks bör också tillhandahållas under hela konferensen – exempelvis frukt, kakor, kex och ostbitar.

Om det finns tillgängligt kan du överväga att erbjuda hälsosamma mellanmål som granolabars eller nötmix för dem som vill ha något lätt. Alla snacks bör vara lättillgängliga så att deltagarna kan ta för sig utan att behöva stå i kö eller be om hjälp från personalen. Beroende på budget och preferenser kan vissa konferenser till och med erbjuda fullständiga måltider som smörgåsar eller sallader tillsammans med snacks. Detta garanterar att alla deltagare får tillräckligt med energi under hela konferensen.
Bakverk
Oavsett om du ska på konferens nära Stockholm eller någon annan stad så är det fördelaktigt om det finns fika. Och det behöver inte vara endast så kallad nyttig fika. Det är okej att ta med lite bakverk eller liknande att fika på under dagen.

När det gäller drycker är kaffe en av de viktigaste, även koffeinfritt sådant. Det är också lämpligt att ha tillräckligt med mjölk och sötningsmedel så att alla kan göra sin kopp precis som de vill ha den. När du planerar fika för en konferens bör du tänka på variation samt ett stort utbud av drycker och snacks för att tillfredsställa olika smaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *