Bloggen

Unna dig något gott ibland

Norrbotten är en fantastisk del av Sverige som många fortfarande inte har upptäckt. Men när det vankas konferens Kiruna eller du besöker området för att njuta av naturen är detta också ett perfekt tillfälle att unna dig något litet extra. En guldkant på tillvaron är vi alla välförtjänta av och vi har mycket att erbjuda!

Varför är det viktigt?
Godsaker kanske inte är någonting som alla prioriterar och att äta en bulle under veckan har för många också en negativ klang. Men för att orka med veckans alla måsten och för att hålla motivationen vid liv är en bulle inte hela världen. Detta kan istället vara en perfekt guldkant som du behöver prioritera för att helt enkelt få ny energi.

En avkopplande fika hos oss eller på hemmaplan kan göra underverk för en harmonisk och välbalanserad vardag. Så länge det inte blir för mycket av det goda har du ingenting att oroa dig över. Hitta en balans som passar dig och välj en dag i veckan som du kan unna dig vad du vill med gott samvete.

Testa nya smaker ur vårt sortiment
Från lokalborna har vi snabbt blivit ett populärt tillhåll. Vi erbjuder klassiska bakverk som passar alla och experimenterar också med smaker för att du hela tiden ska kunna testa någonting nytt. Med vårt utbud av kakor, bröd, bakelser och andra hemproducerade godsaker kan du alltid hitta någonting spännande att köpa hem.

Du kan också få hjälp med att fixa godsaker inför en kommande fest, evenemang eller konferens i området. Hojta till så hjälper vi till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *